Personlig webmaster – Få styr på teknikken

ann2021ii

Personlig Webmaster Service - hjælp til opdateringer og teknik

Har du en WordPress hjemmeside, så kræver den med sikkerhed drift og vedligeholdelse af teknikken. Hvorfor ikke outsource alt det tekniske og det kedelige til en personlig webmaster?

Webmasterservice.dk er specialister i WordPress og har mange års erfaring i alt fra opbygning af sider, til drift og vedligeholdelse. Du kan med fordel lade vores webmaster service-team tage sig af alt det tekniske fra top til bund på din hjemmeside – imens du fokuserer på at drive din virksomhed – uden det bliver dyrt.

webmaster hjælp - Bliv fri for at tænke på alt det tekniske

Hvis du er interesseret i at blive fri for at skulle opdatere din hjemmeside selv, så er vi mere end klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder nemlig en billig webmasterservice til alle, der ønsker en professionel varetagelse af deres WordPress hjemmeside.

Vi kan stå for alt fra at opdatere de vigtige plugins og WordPress CMS, samt sørge for sikkerheden. Vores Webmaster services tilbyder ud over det tekniske, også et naturligt flow af friske indlæg/artikler, linkbuilding og onsite SEO.

Sikkerheden er vigtig

Sikkerhed en kernesag for os, og vi sørger for, at dit website altid er opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer fra WordPress samt en ekstra backup. På den måde undgår du situationen, hvor ubudne gæster tager kontrol over din hjemmeside.

Du er også mere end velkommen til at kontakte via vores hjemmeside – for en uforpligtende snak, om de spørgsmål du måtte have til vedligeholdelse af dit website.

Prisen er fast og lav

Vores webmaster support er inklusiv support og rådgivning nogle gange om måneden og er altid uden binding. Det betyder for dig at, du til hver en tid kan melde fra vores service.

Webhoteldk - Bricksite - webhotel
Artikel Kategorier
Kontakt

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem.
Læs vores betingelser her.