Få flere besøgende med en hurtig hjemmeside

Denne artikel indeholder reklame tekster

Hvis du vil have succes med din hjemmeside, er det nødvendigt, at den er så brugervenlig som muligt. Loadhastighed er et af de punkter, Google analyserer, når de crawler din hjemmeside. Se her, hvorfor du bør fokusere på at minimere loadhastigheden.

Det er vigtigt, at din hjemmeside loader hurtigt, hvis du vil fastholde brugeren. Brugerne er utålmodige, og hvis din hjemmeside er langsom, kan du ikke forvente, at brugeren rent faktisk venter, til den er indlæst.

Herunder får du indblik i, hvorfor du bør fokusere på at nedbringe hastigheden på sin hjemmeside, hvis du rent faktisk vil have succes med din hjemmeside. Generelt bør du sætte kræfterne ind på at optimere loadtiden, da det efterfølgende arbejde med online markedsføring ingen effekt har, hvis din hjemmeside er sløv.

En hurtig loadtid øger brugervenligheden

En af de vigtigste begrundelser for, at du bør fokusere på at nedsætte loadhastigheden på din hjemmeside, er, at en langsom hjemmeside generelt ikke er brugervenlig. Faktisk skal dit website helst kunne loades på mindre end 2 sekunder, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at fastholde brugeren.

Undersøgelser viser, at vi forlader en hjemmeside igen, hvis den loader på mere end 3 sekunder. Det kan altså ikke alene resultere i, at du mister vigtige besøgende, men også at du bruger unødvendigt mange penge på markedsføring, fordi du betaler for ét klik, som du ikke får noget ud af, fordi brugeren forlader din hjemmeside, før den er indlæst.

Hastigheden er en ranking faktor

Det er ikke kun brugeren, der påvirkes af den dårlige brugeroplevelse, det giver, når din hjemmeside loader langsomt. Faktisk er loadhastighed også en af Googles primære rankingfaktorer, hvilket betyder, at du ikke vil kunne opnå lige så gode placeringer i søgeresultaterne, hvis din hjemmeside loader langsomt.

Du får altså ikke nær så meget ud af arbejdet med søgemaskineoptimering, hvis din hjemmeside er lang tid om at blive indlæst – og det kan have en negativ konsekvens for omsætningen i din webshop.

Sådan optimerer du hastigheden

Pingdom Tools er et godt værktøj, når du skal undersøge, hvor hurtigt din hjemmeside loader. Her kan du eksempelvis se, at en webshop som Bellashop.dk loader på omkring 1,5 sekunder, hvilket betyder, at den forholdsvist hurtig til at blive indlæst.

Se på, om der er billeder, kode og andet, der kan komprimeres, så det er hurtigere om at blive indlæse. Vælg samtidig en hosting-udbyder, som har en hurtig hosting. Der er mange aspekter af hastighedsoptimering, og generelt bør du fokusere på de steder, hvor der er mest at hente.

Webhoteldk - Bricksite - webhotel
Artikel Kategorier
Kontakt

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem.
Læs vores betingelser her.