Dit webhotel har indflydelse på dit indhold

Denne artikel indeholder reklame tekster

Når du skal vælge hosting-løsning, er det vigtigt, at du ikke bare vælger dét, der er billigst. Hvis du vælger den billigste webløsning, kan du risikere, at det har en negativ indflydelse på dit indhold. Herunder får du indblik i, hvorfor det kan betale sig at vælge en dyrere hosting-løsning.

Der er mange forskellige løsninger, du kan vælge imellem, når du skal finde hosting til din hjemmeside. Selvom det kan være fristende blot at vælge den billigste, vil det ikke altid være den bedste løsning. I hvert fald ikke, hvis du ønsker at få mest muligt ud af dit indhold.

Du bør i stedet vælge en løsning, som sikrer, at din hjemmeside bliver indlæst hurtigt, da en langsom hjemmeside kan have negativ indflydelse på dine placeringer i Google – også selvom du bruger et professionelt tekstbureau til at skrive dine tekster.

Samtidig risikerer du, at din hjemmeside bliver placeret på samme server som en anden hjemmeside, hvilket ligeledes kan have en negativ indflydelse på dine placeringer.

Et billigt webhotel kan skade din hjemmeside

Hvis du vælger et billigt webhotel, skal du være opmærksom på, at du som regel deler pladsen med andre hjemmesider. Dette bliver kaldet for shared hosting, og det kan skade dine placeringer i Google på flere parametre.

Hastighed
Når du deler pladsen på dit webhotel med andre, kan det have den negative indflydelse, at du mister trafik. Det kan eksempelvis ske, hvis dem, du deler pladsen med, kræver mange ressourcer, eksempelvis hvis de har meget trafik.

Det kan ende med at gå udover hastigheden på din hjemmeside, selvom det i princippet ikke vedrører din hjemmeside. Du risikerer altså at gå glip af vigtig og værdifuld trafik, hvis du deler din plads med en anden hjemmeside, som får mange besøgende.

Nedetid
Når du vælger et af de billige webhoteller, skal du være opmærksom på, at du langt hen ad vejen vil opleve mere nedetid, end hvis du valgt en dyrere løsning. Du kan aldrig finde en løsning, som kan garantere, at der ikke vil være nedetid, men risikoen er mindre, hvis du vælger en dyrere webløsning, som ikke er et webhotel.

Går din hjemmeside ned, kan Google ikke crawle den, og det betyder, at de ikke kan gennemgå dit indhold. Herudover går du naturligvis glip af værdifuld trafik, imens din side er nede.

Indeksering
Der er en begrænsning på, hvor lang tid Google bruger på din hjemmeside. Denne bliver påvirke af din IP-adresse, hvilket betyder, at du risikerer, at dit website er hostet med andre sider på samme IP.

Hvis de kræver mange ressourcer eller har meget indhold, kan du ende med, at Google ikke kan crawle den, hvorfor den ikke kan blive indekseret. Det er kun i meget sjældne tilfælde, men risikoen foreligger – og den bør du være opmærksom på.

Webhoteldk - Bricksite - webhotel
Artikel Kategorier
Kontakt

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem.
Læs vores betingelser her.